GEOLOCALIZAȚI ȘI GESTIONAȚI FLOTA

Axxès inovează creând Fleet Manager, o aplicație completă de geolocalizare în timp real a flotei dvs., dedicată profesioniștilor din domeniul transportului de mărfuri și de călători. Gestionați-vă livrările pregătind traseele pentru fiecare vehicul și urmărindu-i poziția în orice moment de pe computer sau de pe telefonul mobil. Consultați rapoartele de activitate detaliate pentru toate operațiunile de transport și redefiniți traseele în funcție de costurile acestora.

Prin intermediul serviciului de geofencing, fiecare trecere a vehiculelor dvs. declanșează alerte de intrare și de ieșire din zonă. Vă puteți informa clienții în timp real cu privire la sosirea la destinație a mărfurilor.

Vizualizarea traficului în timp real vă permite să îi avertizați pe șoferi cu privire la eventualele ambuteiaje sau să anticipați o întârziere. Cu ajutorul instrumentului de planificare a traseului puteți alege cel mai bun traseu pe care să îl propuneți șoferilor dvs., luând în calcul costul taxelor rutiere, numărul de kilometri sau timpul necesar pentru a parcurge traseul. Prin intermediul istoricului traseelor puteți vizualiza traseul parcurs de flota dvs. într-o anumită perioadă. Stabiliți politica privind stilul de condus economic și eficient din punct de vedere energetic cu ajutorul informațiilor cu privire la CO2 și la trasee, care includ date legate de accelerările, încetinirile și opririle vehiculelor. Prin descărcarea rapoartelor dvs., puteți să vă populați tablourile de bord pentru fiecare vehicul (consumuri aferente taxelor rutiere, trasee).


Fleet Manager și ADC

Descoperiți celelalte oferte și servicii propuse

Urmărirea livrărilor cu Data Connect

URMĂRIREA LIVRĂRILOR

Data Connect

Data Connect este o soluție colaborativă pentru urmărirea livrărilor, dedicată tuturor actorilor din lanțul de aprovizionare. Acest serviciu vă deschide ușile către cele mai mari piețe, fără investiții suplimentare sau schimbare a metodelor de lucru. Beneficiați de un număr ilimitat de subcontractanți pentru realizarea transporturilor. Gestionați activitatea de transport cu ajutorul unei viziuni 360° în cadrul unei platforme unice.

SUNTEȚI OPERATOR DE TRANSPORT DE MĂRFURI?

Doriți să vă automatizați transmiterea de date GPS și să colaborați cu companii logistice pentru a vă dezvolta activitatea pe piețe la care nu aveați acces până acum?

SUNTEȚI EXPEDITOR?

Apelați la subcontractanți, dar doriți să controlați livrarea corectă a mărfurilor încredințate, garantând totodată calitatea serviciilor de transport?

Gestionați evenimentele neprevăzute prin intermediul unui acces instantaneu la informații predictive de livrare și în timp real. Anticipați livrările prin eliberarea zonelor de încărcare și descărcare, pentru o gestionare eficientă a fluxurilor, și transmiteți informații în mod proactiv clienților dvs.