CINE SUNTEM?

Fondată în 2005, Axxès este o companie europeană specializată în taxarea rutieră electronică. Datorită aparatului nostru de taxare rutieră electronică, vă puteți achita cu ușurință și fără stres taxele de drum sau taxele rutiere în vigoare în anumite țări. Un singur aparat de taxare pentru toată Europa, cu o singură factură.

Care este obiectivul nostru? Acela de a ne asuma un angajament durabil alături de dumneavoastră pentru a vă oferi mobilitate și interoperabilitate în toată Europa.


Compania Axxès, tănără, dinamică, solidă și fiabilă, își trage rădăcinile din inovație și diversitate. Ceea ce ne diferențiază este viziunea globală și multiculturală, precum și specializarea tehnică a angajaților care provin din toate domeniile.

În calitate de lider și furnizor principal al Serviciului European de Taxare Rutieră Electronică (SETRE), Axxès ține pasul cu evoluțiile tehnologice și de piață, dar înainte de toate, cu nevoile dvs.

Indiferent de statutul dvs. – partener comercial sau de mobilitate, operator de transport mărfuri sau persoane , administrator al infrastructurii rutiere – obiectivul Axxès este de a oferi cele mai bune servicii de mobilitate.


Cine este Axxès?

Descoperiți celelalte oferte și servicii propuse

Mobilitatea inovării, o echipă la dispoziția dumneavoastră

ECHIPE DEDICATE, LA DISPOZIȚIA DVS. PENTRU A INVENTA MOBILITATEA DE MÂINE

Un cadru normativ și tehnic, o filozofie în care oamenii și etica sunt în centrul procesului: soluțiile Axxès pun în aplicare o expertiză tehnologică și, înainte de toate, umană.

În centrul activității noastre se află angajamentul față de fiecare acțiune întreprinsă pentru dvs., dar mai ales, față de tot ceea ce vă oferim fără să sesizați.

Înainte de toate, când vine vorba de Axxès, vine vorba de oameni.

Întreaga noastră expertiză în domeniul interoperabilității taxării rutiere electronice se reflectă în gestionarea back-office a soluțiilor și serviciilor noastre, datorită sistemelor de echipamente de bord.
Rapoarte de trasee, exploatare a datelor cu privire la taxele rutiere, geolocalizare avansată a vehiculelor dvs.:
centralizarea și procesarea acestor date se bazează pe intervenția specialiștilor în domeniu.

Pentru a fiabiliza și securiza datele dvs., munca echipelor noastre merge mai departe de atât și implică, dincolo de expertiza tehnică, o serie de convingeri etice și responsabilitate. Devenim garanții informațiilor dvs.
Astfel, logistica AXXÈS este optimizată în fiecare zi.

De asemenea, Axxès se mândrește cu un indice al egalității profesionale de 76/100, o garanție a coeziunii sociale în cadrul companiei.