COLECTAREA ELECTRONICĂ A TAXELOR DE DRUM PENTRU VEHICULELE GRELE DE MARFĂ ÎN ROMÂNIA

În prezent, în România, taxarea utilizării rețelei de drumuri publice pentru vehiculele de peste 3,5t se face prin achiziționarea unei roviniete. Aceasta are un preț fix în euro (se achită în lei), putând fi achiziționată pentru o perioadă de 1 zi, 7 zile, 30 zile, 90 de zile sau 1 an. Începând cu 1 ianuarie 2026, pentru vehiculele grele se va introduce TollRo, iar acestea vor achita taxele de drum în funcție de un tarif unitar și de distanța parcursă. Sistemul TollRo va fi interoperabil cu sisteme similare din celelalte țări membre UE.

Axxès este o companie europeană specializată în colectarea taxelor de drum electronice încă din 2005. Datorită dispozitivului nostru B`Moov, vă puteți plăti taxele de drum în Europa. Scopul Axxès este de a vă oferi un angajament de durată și cele mai relevante servicii de mobilitate și interoperabilitate pentru vehiculele dumneavoastră în toată Europa.

Aparatul B`Moov vă oferă posibilitatea de a plăti taxele de drum atunci când circulați în Germania, Franța, Belgia, Austria, Italia, Portugalia, Spania, Elveția, Liechtenstein, Polonia, Ungaria, precum și la trecerea pe podurile și tunelurile care conectează Danemarca cu Suedia (Øresund – Storebaelt).

Avantajele Axxès:

  • Cu un singur dispozitiv, Axxès vă ajută compania și simplifică plata taxelor de drum în 13 țări europene
  • Un singur dispozitiv, o singură factură
  • Soluție simplă și rapidă pentru plata taxelor de drum în Europa
  • Geolocalizarea vehiculului și urmărirea livrărilor în timp real
  • Parcări securizate pentru camioane, accesibile prin intermediul aparatului de taxare și a unei aplicații de mobil

Cine este Axxès?

Descoperiți celelalte oferte și servicii propuse