Geolocalizarea camioanelor, autocarelor și a vehiculelor profesionale.

Fleet Manager este o soluție fiabilă și accesibilă, cu un sistem de urmărire GPS și în timp real al flotei dvs.

Operatori de transport de mărfuri: localizați cu un singur gest toate vehiculele dvs., oriunde s-ar afla în Europa.
Vizualizare precisă și neîntreruptă a călătoriilor în curs de desfășurare. Puteți să luați măsuri în timp real în caz de evenimente neprevăzute pe drum și să aflați detaliile zilnice ale itinerariilor flotei dvs. Puteți, de exemplu, să primiți notificări atunci când vehiculele intră și ies din punctele de încărcare și descărcare.

Operatorii de transport de persoane și de autocare: adoptați măsuri pentru un transport bine organizat și eficient.
Urmăriți opririle flotei de autocare și intrările și ieșirile din depouri. Anticipați posibilele întârzieri datorită informațiilor în timp real privind traficul, pentru a gestiona mai bine viitoarele deplasări.

Garantați satisfacția clienților în mod simplu și eficient:

Geolocalizarea autocarelor, camioanelor și a vehiculor profesionale.
Vizualizați locațiile vehiculelor dvs. pe hartă în timp real, indiferent dacă sunt în mers, în trafic sau oprite. Nu este nevoie să vă sunați șoferii pentru a afla unde sunt. Acest lucru vă economisește timp! Informațiile despre traficul în timp real vă permit să vă avertizați șoferii și să gestionați întârzierile.

Istoric al călătoriilor
Căutați istoricul călătoriilor după dată. Analizați distanța parcursă de vehiculele dvs.

Alerte și puncte de interes, POI (point of interest)
Primiți alerte atunci când un camion sau un autocar trec printr-o zonă geografică definită (depozite, benzinărie, adresa unui client, parcare, etc.). Informați-vă cu ușurință clienții atunci când le sosesc mărfurile!

Aplicație mobilă disponibilă pe IOS și Android
Vizualizarea flotei de pe tableta sau telefonul dvs. este posibilă! Aplicația Fleet Manager este, de asemenea, disponibilă gratuit pe Google Play Store și App Store.

2 în 1: un singur aparat pentru taxare și geolocalizare.
Alegeți oferta noastră Europe. Aparatul nostru de taxare vă va permite să traversați Franța și Europa, dar și să vă geolocalizați vehiculele, fără a fi nevoie să instalați echipamente suplimentare. Nu trebuie decât să activați soluția noastră conectată pentru a vă gestiona flota de vehicule profesionale: Fleet Manager. Cu peste 30 000 de camioane echipate cu Fleet Manager în Franța și în Europa, Axxès a devenit cel mai de încredere partener al operatorilor de transport pentru monitorizarea flotelor.


Fleet Manager și ADC

Descoperiți celelalte oferte și servicii propuse

Urmărirea livrărilor cu Data Connect

URMĂRIREA LIVRĂRILOR

Data Connect

Data Connect este o soluție colaborativă pentru urmărirea livrărilor, dedicată tuturor actorilor din lanțul de aprovizionare. Acest serviciu vă deschide ușile către cele mai mari piețe, fără investiții suplimentare sau schimbare a metodelor de lucru. Beneficiați de un număr ilimitat de subcontractanți pentru realizarea transporturilor. Gestionați activitatea de transport cu ajutorul unei viziuni 360° în cadrul unei platforme unice.

SUNTEȚI OPERATOR DE TRANSPORT DE MĂRFURI?

Doriți să vă automatizați transmiterea de date GPS și să colaborați cu companii logistice pentru a vă dezvolta activitatea pe piețe la care nu aveați acces până acum?

SUNTEȚI EXPEDITOR?

Apelați la subcontractanți, dar doriți să controlați livrarea corectă a mărfurilor încredințate, garantând totodată calitatea serviciilor de transport?

Gestionați evenimentele neprevăzute prin intermediul unui acces instantaneu la informații predictive de livrare și în timp real. Anticipați livrările prin eliberarea zonelor de încărcare și descărcare, pentru o gestionare eficientă a fluxurilor, și transmiteți informații în mod proactiv clienților dvs.