ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Da, prin intermediul soluției Axxès Fleet Optim (AFO) aveți posibilitatea de a citi, colecta și descărca de la distanță datele sociale, pe care le puteți stoca în arhivă în conformitate cu normele în vigoare, astfel încât acestea să poată fi restaurate cu ușurință în cazul unui control.

Datorită simulatorului BMAP, aveți posibilitatea de a vă configura traseul în funcție de caracteristicile camionului dvs. (numărul de osii, norma de poluare Euro, categoria de reducere a particulelor, etc.) și de a vă estima costul taxelor rutiere.

Da, prin intermediul serviciului nostru AFM, aveți posibilitatea de a localiza cu precizie flota dvs. de pe computer sau de pe telefonul mobil. Tehnologia noastră de geofencing vă permite să controlați costurile cu ajutorul alertelor în timp real și a rapoartelor detaliate pentru a vă optimiza traseele.

Aparatele de taxare Axxès vă permit să călătoriți pe o multitudine de rețele din toată Europa. Consultați lista completă aici.

Ofertele Axxès sunt concepute pentru toți operatorii de transport, indiferent de numărul de aparate de taxare.

Fiecare dosar este analizat individual și, în unele cazuri, pentru a valida comanda, se poate solicita o garanție financiară sau o cauțiune bancară.

Vă puteți abona prin intermediul site-ului web, completând formularul de cerere pentru a fi contactat, dar aveți, de asemenea, posibilitatea de a ne contacta telefonic la (+33) 4 26 29 75 20. Pentru toate abonamentele vi se va cere:

  • Un bon de comandă.
  • Un RIB/IBAN.
  • Mandatul SEPA completat și semnat.
  • Certificatele de înmatriculare ale fiecărui vehicul ce urmează să fie echipat.

Puteți găsi toate ofertele pe care le propunem prin instrumentul nostru decizional, precum și toate serviciile aferente pentru a vă ajuta în gestionarea zilnică.